Subscribe RSS
Почивка на море юли 07

>>Надуваеми басейни от Store.bg

На море в България

Лятото е вече тук и съвсем логично всеки от нас се замисля къде, как и с кого да прекара лятната си почивка. Юли и август са най-предпочитаните месеци, в които хората решават да прекарат няколко дни на морето. Греещото слънце, морският бриз и приятната компания са нещата, които правят почивката ни приятна, но ако не намерим подходящото място, тя може да се окаже пълна катастрофа.

България разполага с прекрасен излаз на Черно море. Безкрайни плажове, три месеца жарко лятно слънце и невероятно спокойна атмосфера са само част от предимствата на нашето черноморие. почивки в ГърцияТова е и причината освен нашите туристи, чужденците също да избират да прекарат лятната си почивка тук. От много години България е предпочитана дестинация за туристите от Русия, Германия, Англия и много други европейски страни. Тук те намират не само множество възможности за забавна и интересна почивка, но и спокойствие и приятна атмосфера.

Преди няколко години се появи тенденцията, българските туристи да прекарват лятната си ваканция по плажовете в съседните ни Гърция и Турция. По-лесното преминаване през границата, както и добрите оферти, предлагани от някои туристически агенции, са част от причините много наши сънародници да избират тези близки дестинации.

Идеално местенце за фамилна почивка само на 350 км от София е гръцкото градче Керамоти - Апартаменти Керамоти.

Не са за изпускане и офертите за почивки в Кушадасъ.

Ако търсите екзотични преживявания - една екскурзия до Дубай ще ви остави назабравими спомени.